Salıpazarı Anaokulu
Orta Mahalle Duygu Caddesi No 29 Salıpazarı/SAMSUN

VİZYON

Sevgi dolu bir ortamda; öğrenmeye ilgi uyandırmak ve öğrenmeyi sevdirmek, bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel, yaratıcılık ve öz bakım becerilerini desteklemek, Atatürk ilkeleri doğrultusunda milli değerlere sahip çıkmak, öğrencilerimizin kendi düşüncelerini özgürce ifade edebilen, her türlü yeniliğe açık, araştırmacı ve katılımcı, geleceğe yön verebilen bireyler olmaları yolunda ilk temelleri atmak.

MİSYON

Bilgi ve teknolojinin öncelikli kullanıldığı günümüzde eğitim alanındaki her türlü yeniliklere öncülük ederek, sevgimizle ve ekip çalışmamızla yeni eğitim projeleri üretmek ve okulumuzda uygulamak, eğitim öğretimde araştıran, sorgulayan, sürekli gelişime açık, yaratıcı, kendisi ve çevresiyle barışık nesiller yetiştirmek.

BAŞARILAR

Toplantı Salonu :1
Öğretim Şekli :Normal Eğitim

Normal Eğitim

09:00-14.00

Pansiyon Bilgisi

İl Merkezine Belirli Saatlerde Belediye Otobüsü

50 km, İlçe Merkezinde

İlçe Merkezi

Yerel, ulusal, uluslarası ve e-twinning projeleri yapılmaktadır.

Yurtdışı proje ve faaliyet çalışmaları yapılmaktadır.