SAMSUN İÇİN OKUMA VAKTİ

   Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen «Oku, Anla, Yaşa» Projesi ile ilimizde okuma oranını artırmak, okuyan ve okuduğunu anlayan bir nesil yetiştirmek amaçlanmaktadır.

    Kitap okumanın sadece okul, kütüphane ve ev ortamında değil yaşamın her alanında olabileceği; bu nedenle okuma anlamında farkındalık oluşturarak ilimizin her sokağında kitap okunmasının ne derece önemli olduğu ortadadır. Bu nedenle Samsun Valiliğimiz öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce "SAMSUN İÇİN OKUMA VAKTİ" etkinliği hayata geçirilmiştir.         

    Etkinlik kapsamında "Samsun İçin Okuma Zamanı" etkinliği kapsamında her gün saat 20:00 da televizyonları, tabletleri, telefonları kapatıp kitap kapaklarını açıyoruz. Samsun İçin Okuma Zamanı» etkinliği ile aslında tüm Samsun kamu ve özel kurumları, sivil toplum örgütleri ortak bir etkinlikte buluşuyor. Her gün saat 20:00’ da evlerde okuma meclisleri oluşuyor. Çünkü çocuklarımızın okumasını istiyorsak bizler de evlerimizde okumalıyız. Sadece çocuklarımız için değil kendimiz için de okumalıyız.  

 

19-03-201819-03-201819-03-201819-03-2018



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 0  kişi beğendi